Gyakran fel nem tett kérdések
Gyakran fel nem tett kérdések

Gyakran fel nem tett

kérdések

Sokszor érezzük úgy, hogy bizonyos kérdések kristálytisztán megfogalmazódnak potenciális ügyfeleinkben, mégsem teszik fel őket. Megpróbálunk most ezekre választ adni. Ha van még kérdése, amire mi nem gondoltunk, szívesen várjuk a manmore@manmore.hu e-mail címre.

Mihez nem értünk?

Az első és legfontosabb; nem gondoljuk magunkról, hogy olyan tanácsadó cég vagyunk, amelyik mindenhez ért. Nem értünk az értékesítés-fejlesztéshez, a sales management-hez, a tárgyalás-technika tréningekhez. Nem foglalkozunk projekt-menedzsment, prezentáció-technika, időgazdálkodás tréningekkel. Nem vagyunk szakértői az outdoor tréningeknek, az incentive típusú élmény-programoknak. Nem értünk folyamatok, rendszerek felülvizsgálatához, fejlesztéséhez. 

Mi a Manmore-ban erőforrásainkat és fejlesztéseinket arra összpontosítjuk, hogy a szervezet- vezetés- és együttműködés-fejlesztés területén legyünk a piac szakmailag egyik legmeghatározóbb tanácsadó szereplője. Saját magunkat elsősorban szervezeti kultúra és leadership témában képezzük.

Amennyiben projektjeink során olyan igényekkel találkozunk, amelyet nem tudunk kielégíteni, úgy a Flow Csoport többi tanácsadó cégével működünk együtt, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Mikor nem tudunk eredményesen dolgozni?

Amennyiben ügyfelünk vezetése, felsővezetése nem elkötelezett, nem érdekelt valódi, egyéni és/vagy szervezeti változások generálásában és végigvitelében. Amennyiben „csak” az a cél, hogy jó értékeléssel záruljanak a műhelyek, tréningek, azonban később, a mindennapokban a szervezet nem támogatja a résztvevőket a valódi változ(tat)ásokban. Nem tudunk eredményesen dolgozni, ha csak kimondva fontos a hosszú távú, tudatos fejlesztés és építkezés, valójában pedig a rövid távú „tűzoltás” van fókuszban.

Akkor tudunk igazán értéket adni, ha a felsővezetés és a HR stratégiai partnerként tekint ránk, ha bizalmon alapuló, őszinte  együttműködést tudunk kialakítani, ha van lehetőség a rendszer-szintű fejlesztésre, ha van mód a fejlesztés folyamatának rugalmas alakítására.

Olyan megbízást vállalunk el, ahol ezek a feltételek adottak, vagy látjuk az esélyt a sikerre.

Mennyibe kerülnek a Manmore szolgáltatásai?

Napi- vagy óradíjat a megvalósult tréningek, műhelyek, coaching-ülések, tanácsadói munkák után számítunk fel. Napidíjunk a piaci árszínvonal felső harmadába tartozik, hiszen az az érték, amit ügyfeleinknek nyújtunk, ugyanígy a piaci, szakmai szint felső kategóriájába tartozik. Amennyiben nálunk olcsóbb szolgáltatót keres, biztosan fog találni, ugyanakkor számosan dolgoznak a Manmore-nál magasabb napidíjakon is. Ügyfeleink, partnereink, akikkel hosszú évek óta működünk együtt, visszaigazolták szolgáltatásaink jó ár-érték arányát.