Manmore

Csapatunk

Kalmár Péter

partner, szervezetfejlesztési tanácsadó

kalmar.peter@manmore.hu

Erős hit önmagunkban, egyéni és közös céljainkban; bizalom és felelősség egymás iránt; pro-aktivitás és felelősségvállalás szűkebb és tágabb környezetünk ügyeiért; kitartás, odaadás, igényesség és FLOW a végrehajtásban; empátia, lojalitás és értő figyelem a kapcsolatainkban; folyamatos tanulás, önfejlesztés és tudásunk önzetlen megosztása, nyíltság és nyitottság a hétköznapokban; egyértelmű és egyenes kommunikáció a legnehezebb szituációkban, tisztesség minden helyzetben és mindenekelőtt.

Hiszem, hogy ezeket az elveket megtartva lehet hosszú távon is erős és magabiztos csapatokban, örömteli és eredményes munkát végezni.

S hogy mit szeretek legjobban? Közösséget építeni, annak értékes tagjává válni. Felemelő célokat kitűzni, s mindezt másokkal együtt megvalósítani. Átélni és mások számára is biztosítani az öröm, a boldogság, a siker és az összetartozás élményét.

Mindeközben jobbá tenni a világot, és büszkének lenni arra, akik vagyunk, amit teszünk, és amiben hiszünk… projektről projektre, napról napra.

Személyes referenciák: CIB Bank, JABIL Circuit, MOL Csoport, NESTLÉ Hungária, ORACLE Central Europe, RAIFFEISEN International, RED BULL Hungária.